Vores Rødder

hvem vi er

Vores Rødder

hvem vi er

Team Baum

Heidi Tenenbaum

Heidi Tenenbaum

Sales Director & Co-Founder

Heidi er en udadvent person som er god til at pleje vores kunder. Hun er en organiseret research freak, der hurtigt kan lægge en gennemtænkt strategi, som ikke vil fejle.

Heidi@Baummarketing.com

+45 7172 2428

Nina Tenenbaum

Nina Tenenbaum

Creative Director & Co-Founder

Nina er en omsorgsfuld person som altid sørger for at kundernes behov er fuldt dækket. Hun elsker at researche og holder sig altid opdateret med alle de nye SoMe trends. 

Nina@Baummarketing.com

+45 7172 5992

About us

TenenBAUM

vision

Vores vision er at hjælpe andre, med hvad de ikke selv kan. Vi ønsker at hjælpe og tilfredsstille virksomheder, for at de kan opnå deres mål. Samtidig brænder vi også for at give marketing studerende mere erfaring, så de kan få flere kompetencer, og dermed blive klar til arbejdsmarkedet.

Mission

We make marketing easy!

Al vores kontakt er på en direkte og personlig måde. Vi sørger for at hverken vores kunders tid, penge, ressourcer og/eller ideer går til spilde.

Values

  • Trovœrdighed
  • Gennemsigtighed
  • Familievirksomhed
  • Personlig
  • Direkte
  • Jordnær

Vores Baggrund

Baum Marketing blev etableret I 2020 af søskendeparret Heidi og Nina – TenenBAUM Jacobsen. 

Vi har altid haft et helt specielt forhold, selvom der er 2.5 år imellem os – opfører vi os som tvillinger. Det kom derfor ikke som en overraskelse for hverken os selv eller vores omgangskreds da vi begge valgte at International Sales and Marketing Management uddannelsen var den rette vej for hver af os.  

Vi har altid holdt os up-to-date med de sociale medier, som der bliver videreudviklet på konstant. Vi ved hvor vigtig en rolle det spiller i dag, for den digitale markedsføring, at kunne præstere og vedligeholde en potentiel kundes opmærksomhed – hvilket kan gøres igennem SoMe.

Team Baum er et yderst motiveret team der elsker en god udfordring. Så har I nogle udfordringer? – Så er vi klar til at hjælpe jer.